Εκδρομή Ιερέων της Ι. Μ. Δημητριάδος σε Μητροπόλεις της Βορείου Ελλάδας (ΦΩΤΟ)

Στις Ιερές Μητροπόλεις Κασσανδρείας, Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης βρέθηκε ο Σεβ. Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος, την Πέμπτη 13/10, επικεφαλής ομάδας κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Σουρωτής, όπου έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο και την Αδελφότητα της Μονής. Μετά τέλεση Ιεράς Παρακλήσεως, προσκύνησαν τον τάφο του Όσιου Παϊσίου, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Μονής και έτυχαν της φιλοξενίας των αδελφών της.

Στη συνέχεια, κατευθύνθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Νέας Μηχανιώνας, όπου ο Σεβ. Μητροπολίτης Νέας Κρήνης & Καλαμαριάς  κ. Ιουστίνος παρέθεσε γεύμα προς τιμήν τους, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού, ενώ τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν ο Ιερός Προσκυνηματικός Ναός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου Θεσσαλονίκης, στον οποίο ο Σεβ. κ. Ιγνάτιος και οι κληρικοί, είχαν την ευκαιρία να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Δημητρίου και να ξεναγηθούν στον Ιερό Ναό και στο Πνευματικό του Κέντρο, από τον Προϊστάμενο και Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο  της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, Πανασιολ. Αρχιμανδρίτη  Ιάκωβο Αθανασίου.

ekdromi_ierewn_01 ekdromi_ierewn_05 ekdromi_ierewn_06 ekdromi_ierewn_10 ekdromi_ierewn_11 ekdromi_ierewn_16 ekdromi_ierewn_17 ekdromi_ierewn_19

Ι. Μ. Δημητριάδος

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin