Επίσκεψη του χρυσού παραολυμπιονίκη Π. Μάμαλου στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)
3 Οκτωβρίου 2016 Κοινοποιήστε

Επίσκεψη του χρυσού παραολυμπιονίκη Π. Μάμαλου στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Το Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου 2016 ο χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο, στο άθλημα της άρσης βαρών σε πάγκο, κ. Παύλος Μάμαλος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρόεδρο κ. Αλεξανδράκη και μέλη του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας.

Στο Ίδρυμα τον υποδέχθηκαν, μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος, ο Διευθυντής του Ιδρύματος π. Ιωάννης Προφύρης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι τρόφιμοι και οι εργαζόμενοι. Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης συνομίλησε αρκετή ώρα με τον σεπτό Ποιμενάρχη μας, ενώ ακολούθησε περιήγηση στους χώρους του Ιδρύματος.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με απονομή από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας τιμητικού διπλώματος στον Παύλο Μάμαλο. Ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε το ψυχικό σθένος του τιμώμενου τονίζοντας ότι αποτελεί πρότυπο για την κοινωνία μας. Από την πλευρά τους οι τρόφιμοι του Ιδρύματος του προσέφεραν, ως δώρο, ένα εργοτέχνημα, που φιλοτέχνησαν στο Κέντρο Κατάρτισης και Δημιουργικής Απασχόλησης του Ιδρύματος.

Ι. Μ. Σπάρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment