Η Παναγία Βουλκανιώτισσα στον Ι. Ν. του Αγίου Δημητρίου στο Βύρωνα

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας στο Βύρωνα θα φιλοξενηθεί η θαυματουργή και ιστορική εικόνα της Παναγίας του Βουλκάνου από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

Η Υποδοχή της Ιεράς Εικόνας θα γίνει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου και ώρα 5.30μ.μ. έμπροσθεν του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας από τον Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ με την συμμετοχή του κλήρου της Ιεράς Μητροπόλεως και του πληρώματος της τοπικής Εκκλησίας. Θα παραμείνει προς προσκύνηση από τους πιστούς έως και την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου 2016.

Το Ιερό προσκύνημα της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας ευλαβούνται πολλοί πιστοί Μεσσήνιοι, που με χαρά άκουσαν την έλευση της Ιεράς Εικόνας στην Αθήνα καθώς και για την σπάνια ευκαιρία της ευλογίας που θα έχουν  από την θαυματουργή Χάρη της. 

Η άφιξη του χαριτοβρύτου θαυματουργού προσκυνήματος της Παναγίας της Βουλκανιώτισσας έχει προταχθεί στις λατρευτικές συνάξεις και λοιπές πλούσιες  πνευματικές εκδηλώσεις των διοργανουμένων «ΙΔ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ» που με εξαιρετική  επιτυχία, άρτια οργάνωση και μεγάλη προσέλευση πιστών διοργανώνει ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος και εφέτος για 14ο έτος. Κορύφωση των εκδηλώσεων είναι η Τετάρτη 26η Οκτωβρίου, ημέρα που πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός την μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου.

Διαβάστε ακόμα