Κλιμάκιο Βουλευτών της ΝΔ στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησαν σήμερα οι Βουλευτές της ΝΔ, Κωνσταντίνος Τασούλας και Γεώργιος Γεωργαντάς, στα πλαίσια περιοδείας τους στο Νομό Μεσσηνίας.
Οι Βουλευτές συνοδευόμενοι από τον Μητροπολίτη, επισκέφθηκαν φιλανθρωπικές και κοινωνικές δομές της τοπικής Εκκλησίας, όπως το Αλεξανδράκειο γηροκομείο και τον Παπαδοπούλειο παιδικό σταθμό.
Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε τα στελέχη της ΝΔ για την επίσκεψη, αλλά και για το ενδιαφέρον τους να ενημερωθούν για το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως, τονίζοντας ότι : “η εκκλησία διαχρονικά έρχεται να υποκαταστήσει το κράτος πρόνοιας και να προσφέρει ελπίδα και προσδοκία στον συνάνθρωπο”. Απευθυνόμενος στους Βουλευτές σημείωσε: ” Όταν ο πολιτικός κόσμος έρχεται να αναγνωρίσει το έργο της Εκκλησίας, εκείνη παίρνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσει”. Ταυτόχρονα συνέστησε ενότητα και σύμπνοια για τις δύσκολες στιγμές που διανύουμε. Τέλος ζήτησε να μεταφέρουν τις ευχαριστίες του στον Πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει αλλά και για την επιλογή της πρώτης επίσκεψης, για την παρουσίαση του προγράμματος ” Συμφωνία Αλήθειας”.
Φωτογραφίες – Βίντεο: Γιώργος Τσερεφός

gts_5929 gts_5949 gts_5965 gts_5975 gts_6013 gts_6037 gts_6039 gts_6045 gts_6053 gts_6072 gts_6084
Ι. Μ. Μεσσηνίας
Διαβάστε ακόμα