Πλήθος πιστών συρρέει στον Βύρωνα για την Παναγία Βουλκανιώτισσα (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Πλήθος πιστών συρρέει στον Βύρωνα για την Παναγία Βουλκανιώτισσα (ΦΩΤΟ)

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προσέλευση των πολλών πιστών πού έχουν προσέλθει για να προσκυνήσουν την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας του Βουλκάνου από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και από την Κυριακή 16 Οκτωβρίου φιλοξενείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού και θα παραμείνει έως την 28 Οκτωβρίου.

Οι πιστοί πού γνωρίζουν την θαυματουργή χάρη της Ιεράς Εικόνας προσέρχονται για να λάβουν την ευλογία της στα εναποτιθέμενα πολλά και δυσεπίλυτα προβλήματά τους. Εντύπωση προκαλεί και η προσέλευση πολλών νέων σε ηλικία πιστών καθώς και πολλών Μεσσηνίων από διάφορες περιοχές της Αθήνας αλλά και εκτός αυτής.

Σημειώνουμε ότι όλες οι λατρευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις που τις μέρες αυτές πραγματοποιούνται εντάσσονται στο αφιέρωμα των εορτασμών των ΙΔ ΔΗΜΗΤΡΙΩΝ πού πραγματοποιούνται στον Ιερό Ναό  με μεγάλη επιτυχία και εφέτος.

Σήμερα  το απόγευμα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ομιλία του π. Ανδρέα Κονάνου με θέμα «Όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τά θέλεις» την οποία παρακολούθησαν πολλοί πιστοί και ακολούθησε γόνιμος διάλογος με ερωτοαπαντήσεις.

Σημειώνουμε ότι ο ιερός ναός του Αγίου Δημητρίου Νέας Ελβετίας Βύρωνος  (Αγίου Δημητρίου 36 στο Βύρωνα Τηλ. 210-7660943. www.in-agiosdimitrios.com – info@in-agiodimitrios.com) θα παραμένει ανοιχτός καθημερινά (έως και 28 Οκτωβρίου) για τούς φιλακόλουθους ευσεβείς πιστούς από το πρωί 7.00 έως τις 10.00 το βράδυ.

Εκ του Ι. Ναού

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment