Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Καστορίας (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Καστορίας (ΦΩΤΟ)

Ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης και πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καστοριά για την εκδήλωση δημόσιας συζήτησης που πραγματοποιεί ο Κύκλος Ιδεών στην πόλη μας.

Ο κ. Βενιζέλος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, με τον οποίο γνωρίζονται από ετών, για την υποδοχή στο Ιερό Επισκοπείο της Καστοριάς και συζήτησε μαζί του διάφορα κοινού ενδιαφέροντος κοινωνικά και εκκλησιαστικά ζητήματα, των οποίων ο κ. Βενιζέλος είναι ιδιαίτερος γνώστης.

Επίσης ευχήθηκε στον κ. Σεραφείμ για τη συμπλήρωση 20 χρόνων αρχιερατικής διακονίας στην ιστορική και βυζαντινή των Καστοριέων Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο για την επίσκεψή του στον Επίσκοπο της ακριτικής Επαρχίας μας και του μετέφερε τα προβλήματα της περιοχής. Του ευχήθηκε δε να του χαρίζει ο Κύριός μας υγεία και δύναμη στο έργο του.

Τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ συνόδευαν η σύζυγός του, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Καστοριάς, στελέχη και φίλοι του κόμματος.

I. M. Καστορίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment