Ο Μητροπολίτης Άρτης στην μικρασιατική πόλη της Αργολίδος (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Στην κωμόπολη της Νέας Κίου λειτούργησε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 ,ο Μητροπολίτης Αρτης Καλλίνικος. Στην μικρασιατική πόλη της Αργολίδος ,τη Νέα Κίο , βρέθηκε ο εψηφισμένος  Μητροπολίτης Αρτης  , Καλλίνικος για να τιμήσει με την παρουσία του, το τόπο αυτό που τόσο πολύ τον αγάπησε και τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια της διακονίας του στην Μητρόπολη της Αργολίδος . Ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιακώβου του  Αδελφοθέου, ο Μητροπολίτης καλλίνικος τέλεσε την θεία λειτουργία αλλά και το μνημόσυνο στον γέροντα του τον μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος Ιάκωβο που εόρταζε τη μέρα αυτή.

Ο Μητροπολίτης δεν ξέχασε να αναφερθεί και στον μακαριστό Μητροπολίτη Αργολίδος Χρυσόστομο ,αλλά και στο νυν Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Από την μεριά του ο Ιερέας του ναού π. Δημοσθένης Γάτσιος ,με δάκρυα στα μάτια ,όπως όλοι μέσα στην κατάμεστη από πιστούς εκκλησία , ευχαρίστησε τον νέο Μητροπολίτη Αρτης  για την μεγάλη του αγάπη στην Νέο Κίο και εκ μέρους του εκκλησιαστικού συμβουλίου του δώρισε μία αρχιερατική ράβδο για να την έχει κοντά του στην Μητρόπολη Αρτης.  Για τον Μητροπολίτη Καλλίνικο μίλησε κι ο πρώην Δήμαρχος Νέας Κίου Γ. Μανινής . Στο τέλος της αρχιερατικής θείας λειτουργίας ο Μητροπολίτης Αρτης μοίρασε το αντίδωρο και δέχτηκε τις ευχές του κόσμου.

kios1 kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaaa kios1aa kios1aaa kios1aaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaaaaa kios1aaaaaaaaa kios1aaaaaa kios1aaaa

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα