Παιδική εκδήλωση από την «Αποστολή» στο Κέντρο Φιλοξενίας του Αγίου Ανδρέα (ΦΩΤΟ)

Ένα χαρούμενο απόγευμα απόλαυσαν τα παιδιά που βρίσκονται στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με τον IOCC και με τη χρηματοδότηση του NCA οργάνωσαν μία παιδική ψυχαγωγική εκδήλωση για τις μικρούς μας φίλους  με θέμα την Προσωπική Υγιεινή.

Ο χώρος του Κέντρου Φιλοξενίας μεταμορφώθηκε για να μοιάζει με λούνα παρκ  με φουσκωτά παιχνίδια, mini golf, mini bowling, ποδοσφαιράκια, face painting, μαλλί της γριάς, animateur ντυμένους παιδικοί ήρωες της Disney. Η εκδήλωση ντύθηκε μουσικά από dj και τα παιδιά απόλαυσαν παιδικά τραγούδια από διάφορες χώρες. Ο ανάλογος μπουφές με αλμυρές και γλυκές γεύσεις για μικρούς και μεγάλους ήταν προσφορά του ομίλου SALAS S.A. Οι μικροί μας φίλοι συμμετείχαν και σε αυτοσχέδια παιχνίδια που τους μετέφεραν τη σπουδαιότητα την προσωπικής υγιεινής.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν όλοι οι μικροί και οι μεγάλοι φιλοξενούμενοι του κέντρου και πέρασαν στιγμές ανέμελες και ξέγνοιαστες. Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν δώρα σε όλα τα παιδιά του κέντρου.

1 3 6 8 9 11 13 15 17 20 22 24 29

ΜΚΟ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ”

Διαβάστε ακόμα