Αγρυπνία για την εορτή του Αγ. Ανδρέα στη Λάρισα (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη κατάνυξη τελέσθηκε την Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016 το βράδυ, η ιερά αγρυπνία στον Ιερό Ναό των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης, προς τιμήν του εορτάζοντος αγίου ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου, του Πρωτοκλήτου. Στην ιερά αγρυπνία ετέθη εις προσκύνησιν τεμάχιον ιερού λειψάνου του αγίου Ανδρέου, συμμετείχαν πολλοί πιστοί χριστιανοί που ευλαβούνται και τιμούν τον Άγιο και όλοι μαζί ύμνησαν και εδοξολόγησαν το όνομα του αγίου Θεού και τον Πρωτόκλητο Μαθητή και μιμητή του πάθους. Στην ιερά αγρυπνία χοροστάτησε και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, ενώ έψαλλαν μελίρρυτα φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Λαρίσης.

Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην χάρη και την δύναμη των Αποστόλων ενώ έκανε λόγο για την ζωή, το έργο και το σταυρικό θάνατο του Πρωτοκλήτου Ανδρέου.

agrypnia_agandreou-2 agrypnia_agandreou-3 agrypnia_agandreou-4 agrypnia_agandreou-5 agrypnia_agandreou-6 agrypnia_agandreou-7 agrypnia_agandreou-8 agrypnia_agandreou-9 agrypnia_agandreou-10 agrypnia_agandreou-11 agrypnia_agandreou-12 agrypnia_agandreou-13 agrypnia_agandreou-14 agrypnia_agandreou-15

Ι. Μ. Λαρίσης

Διαβάστε ακόμα