Καμία ανησυχία για τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο

Καλά είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου καθώς οι πρώτες εξετάσεις και η αξονική τομογραφία που του έγιναν, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δείχνουν κάποιο παθολογικό πρόβλημα, ενώ η κλινική του εικόνα είναι καλή.

Ο κ. Ειρηναίος μεταφέρθηκε απόψε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τον εσπερινό στον Ιερό Ναό της Παναγίας στα Νέα Αλάτσατα, παραμονή της εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου με αποτέλεσμα να υποστεί λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο Αρχιεπίσκοπος θα παραμείνει απόψε στην παθολογική κλινική του Νοσοκομείου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο , μάλλον αύριο, μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεών του με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο ότι το επεισόδιο πιθανόν να οφείλεται στην κούραση, από το επιβαρυμένο πρόγραμμα και τη νηστεία .

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, κατόπιν του λιποθυμικού επεισοδίου. Μέσα σε λίγα λεπτά ο ποιμενάρχης της Κρήτης ζαλίστηκε και λιποθύμησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ιερέων και των πιστών.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση ενώ ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

protothema.gr

Διαβάστε ακόμα