Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών στο επίσημο δείπνο με τον Πρόεδρο των Η.Π.Α. (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου των Η.Π.Α. κ. Μπαράκ Ομπάμα, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Στο επίσημο δείπνο παρακάθισε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς επίσης και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Επίσης οι πρέσβεις των ΗΠΑ στην Αθήνα και της Ελλάδας στην Ουάσιγκτον, οι πρώην πρόεδροι της Δημοκρατίας κ. Χρ. Σαρτζετάκης, Κ. Παπούλιας, Κ. Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος της Ακαδημίας κ. Θ. Βαλτινός, πρυτάνεις ΑΕΙ, οι πρόεδροι του ΣΕΒ κ. Θ. Φέσσας, του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλος, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θ. Βενιάμης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Εξωτερικών.

Στο δείπνο παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και 12 ακόμη υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί και συγκεκριμένα, οι υπουργοί Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου, Ψηφιακής Πολιτικής Ν. Παππάς, Άμυνας Π. Καμμένος, Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτος, Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλας, Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, Επικρατείας Δημ. Τζανακόπουλος, αναπλ. Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, αναπλ. Οικονομικών Γ. Χουλιαράκης και ο υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Αμανατίδης.

upl582b5a5754180 upl582b5aae8ce7b upl582b534ba599c upl582b5359b053d newsroom-2_19-w_l upl582b60e7aa6ff upl582b5a9c38f4c

thetoc.gr

Διαβάστε ακόμα