Ξεκινάει η Σχολή Γονέων στο Πολύγωνο

Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελ. Βενιζέλου στο Πολύγωνο, θέλοντας να στηρίξει εσάς τους γονείς και όσους πρόκειται να γίνετε, στην προσπάθεια αυτή της συστάσεως της οικογενείας και της ανατροφής των παιδιών, οργανώνει για πρώτη φορά συναντήσεις στα πλαίσια της Σχολής Γονέων.

Ειδικοί επιστήμονες και άνθρωποι με εμπειρία, θα αναπτύξουν διάφορα θέματα που θα αφορούν τις πτυχές της οικογενειακής ζωής και της ανατροφής των παιδιών.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια Κυριακή το μήνα στην Αίθουσα του Ενοριακού Πνευματικού Κέντρου κάτωθεν του Ιερού Ναού.

Η Σχολή Γονέων οργανώνεται με πολλή αγάπη ειδικά για σας, τους νέους ανθρώπους που ονειρεύεστε να δημιουργήσετε μια ευτυχισμένη οικογένεια αλλά και για τους νέους γονείς που αισθάνονται την ανάγκη μιας βοήθειας στα πρώτα βήματα της οικογενειακής τους ζωής. Γι’ αυτό σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε ενεργά σ’ αυτές.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11:30 π.μ. στο Πνευματικό Ενοριακό Κέντρο κάτωθι του Ιερού Ναού.

Σας περιμένουμε!

 

Eκ του Ιερού Ναού

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin