Η εορτή των Χριστουγέννων στην Εκκλησία της Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Η εορτή των Χριστουγέννων στην Εκκλησία της Χαλκίδος (ΦΩΤΟ)

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάσθηκαν τα Χριστούγεννα στην Πόλη της Χαλκίδος, την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων, αλλά και σε όλο το μήκος και πλάτος της Ιεράς Μητροπόλεως με τις 144 Ενορίες και τα 14 Μοναστήρια, την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, μετέβη στην ιστορική Παλαιοχριστιανική Βασιλική της Αγίας Παρασκευής Πολιούχου Χαλκίδος, όπου και χοροστάτησε στον Όρθρο και στην συνέχεια προέστη στην Θεία Λειτουργία,συλλειτουργούντων Κληρικών της Ιεράς μας Μητροπόλεως, συμμετέχοντος καιπολυπληθούς εκκλησιάσματος, το οποίο σύσσωμο κοινώνησε των Αχράντων Μυστηρίων.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομοςσυνοδευόμενος από τους υπευθύνους Ιερείς και τους εθελοντές της Ι. Μητροπόλεως, επισκέφθηκε τόσο το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδος, όσο και το Κατάστημα ΚράτησηςΧαλκίδος και ευχήθηκε εόρτια σε όσους στις ημέρες αυτές βρίσκονται σ’ αυτούς τους ιερούς τόπους του πόνου και της ανθρώπινης δυσκολίας, από τους οποίους έγινε δεκτός με αισθήματα ιδιαίτερης χαράς και συγκινήσεως.

Ι. Μ. Χαλκίδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment