Η Υπουργός Πολιτισμού στο Ναύπλιο για τον Μητροπολιτικό Ναό (ΦΩΤΟ)
27 Δεκεμβρίου 2016 Κοινοποιήστε

Η Υπουργός Πολιτισμού στο Ναύπλιο για τον Μητροπολιτικό Ναό (ΦΩΤΟ)

H Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου επισκέφτηκε το Ναύπλιο στα πλαίσια προγραμματισμένου ραντεβού που έκλεισε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος με θέμα την στατικότητα του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου και του Ενετικού κτηρίου στο Ναύπλιο . Η υπουργός επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Μίχο για την κατάσταση του ναού αλλά και για το ενετικό κτήριο.

Η υπουργός ενημερώθηκε  και συζήτησε  με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων του Νομού για θέματα που άπτονται της αρμοδιότητάς της. Συγκεκριμένα, οι συναντήσεις της Υπουργού περιλάμβαναν τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Τάσο Χειβιδόπουλο, την Προϊσταμένη της Τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων,  Άλκηστη Παπαδημητρίου, καθώς και εκπροσώπους του Πελοποννησιακού Λαογραφικού Ιδρύματος και της Πύλης Πολιτισμού Ναυπλίου.

Σύσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος τους βουλευτές του νομού και τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο,Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016. H Υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου επισκέφτηκε το Ναύπλιο στα πλαίσια προγραμματισμένου ραντεβού που έκλεισε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Αναστάσιος Χειβιδόπουλος με θέμα την στατικότητα του Μητροπολιτικού ναού του Αγίου Γεωργίου και του Ενετικού κτηρίου στο Ναύπλιο .

Η υπουργός επισκέφθηκε και ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο και τον εφημέριο του Ναού π. Ελευθέριο Μίχο για την κατάσταση του ναού αλλά και για το ενετικό κτήριο.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment