Κάλαντα και ευχές άκουσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς (ΦΩΤΟ)
23 Δεκεμβρίου 2016 Κοινοποιήστε

Κάλαντα και ευχές άκουσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ δέχθηκε σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, την επίσκεψη αρχών και φορέων του Πειραιά, οι οποίοι θέλησαν να ευχηθούν για τις Άγιες ημέρες του Δωδεκαημέρου.

Πιο συγκεκριμένα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς βρέθηκαν, προκειμένου να ευχηθούν στον Σεβασμιώτατο και τους στενούς του συνεργάτες, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νικόλαος Μανεσιώτης και τα μέλη του, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Πειραιά Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Φώσκολος και ο Αττικάρχης Υποναύαρχος τουΛιμενικού Σώματος Αθανάσιος Ντούνης.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος άκουσε κάλαντα και ευχές από την Χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς η οποία αποτελείται από μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από την Φιλαρμονική Μπάντα του Δήμου Πειραιά και από χορωδία Ιερέων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της τοπικής μας Εκκλησίας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους και ευχήθηκε Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα, γεμάτα από την Αγάπη του Σαρκωθέντος Κυρίου μας.

 

I. M. Πειραιώς

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment