Κάλαντα στο Επισκοπείο της Ι. Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και θερμές ευχές δέχθηκε σήμερα, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στα Γραφεία και στο Επισκοπείο της Ι. Μητροπόλεώς μας, ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας κ. Διονύσιος.

Η Φιλαρμονική και η «Μπαντίνα» του Δήμου Κορινθίων, ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών – Περαχωριτών «ΙΒΥΚΟΣ», οι Στρατιώτες της Σχολής Μηχανικού, η Χορωδία Κορίνθου «Ο ΦΟΙΒΟΣ», παιδιά από τo Κατηχητικό Σχολείο του Καθεδρικού Ι. Ναού Απ. Παύλου και από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων Κορίνθου, μαθητές του 3ου Γυμνασίου Κορίνθου και άλλων Σχολείων, πολλοί Σύλλογοι, αλλά και πλήθος μικρών παιδιών από τις πόλεις και τα χωριά της Ι. Μητροπόλεώς μας, προσήλθαν με χαρά για να τραγουδήσουν τα πατροπαράδοτα και καθιερωμένα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Διονύσιο. Επίσης, προσήλθαν και αντάλλαξαν ευχές με τον Ποιμενάρχη μας ο Διοικητής της Τροχαίας Κορίνθου κ. Ιωάννης Τσίμπρης και ο Διοικητής Ασφαλείας Κορίνθου κ. Γεώργιος Δούρος.

Ο Σεβασμιώτατος, αφού άνοιξε διάπλατα τις πόρτες του ανακαινισμένου Επισκοπείου και της καρδιάς του, περιχαρής, δέχθηκε όλους όσοι τήρησαν το παμπάλαιο Εκκλησιαστικό έθιμο, τους έδωσε μαζί με την ευλογία του, το παραδοσιακό κέρασμα και μια εικόνα της Γεννήσεως του Χριστού και ευχήθηκε αναλόγως με την περίσταση, τα πρόσωπα, την ηλικία και τον θεσμό, που εκπροσωπούσαν, το «Καλά Χριστούγεννα».

KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera

Ι. Μ. Κορίνθου

Διαβάστε ακόμα