Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας στο Μητροπολίτη Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Σειρά συναντήσεων και επαφών με παράγοντες και τοπικούς φορείς είχε κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του στο Ναύπλιο ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβαλάς.  Ο αρχηγός μετέβη στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδος , όπου τον υποδέχτηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής  Παναγιώτης Πούπουζας και πραγματοποίησε ομιλία στους Αξιωματικούς και προσωπικό των Υπηρεσιών. Στο πλαίσιο της επίσκεψης συναντήθηκε επίσης με το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδος.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε το Δημαρχείο Ναυπλίου , όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Δημήτριο Κωστούρο. Κατόπιν επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο. Ο Σεβασμιώτατος έχε εγκάρδια συνομιλία με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, στον οποίο ευχήθηκε επιτυχίες στο έργο του και την από Θεού  ενίσχυση και προστασία στον ίδιο προσωπικά και  στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας γενικότερα.

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Τ police_mhtropoliths1 ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Τ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Τ ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Τ police_%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%831 police_%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%bf%cf%831%ce%b1

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin