Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενισχύει το φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας (ΦΩΤΟ)

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου κ. Βασίλειος Γεώργαρης συνοδευόμενος από το υπόλοιπο Δ.Σ. επισκεφθήκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016, την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» της Ι. Μητροπόλεως Κορίνθου προκειμένου να ενισχύσουν το έργο της, με ικανή ποσότητα τροφίμων μακράς διαρκείας που συνέλεξαν από τις εισφορές των μελών του, εν όψει των Εορτών του Αγίου Δωδεκαημέρου.
Στην συνάντηση που είχαν με τον υπεύθυνο της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/το Αρχιμ. π. Αρκάδιο Ραζνύ, συζήτησαν για την Κοινωνική και Φιλανθρωπική μέριμνα της Ι. Μητροπόλεως μας προς τους ενδεείς και πάσχοντες αδελφούς μας, τονίζοντας ότι με τον νέο χρόνο θα εγκαινιαστεί μια νέα συνεργασία μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» προκειμένου αυτή η ανιδιοτελής προσφορά να μην περιορίζεται μόνο στις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης, αλλά να επεκταθεί καθ᾿ όλη την διάρκεια του έτους.

Εν συνεχεία, την «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» επισκέφτηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος, προκειμένου να βρεθεί κοντά στους άμεσους συνεργάτες του, τους ανθρώπους εκείνους, Ιερείς και Λαϊκούς, που καθ᾿ όλη την διάρκεια του έτους και ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και του Αγίου Δωδεκαημέρου, αναλώνονται νυχθημερόν προσφέροντας εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ», ώστε όλοι οι συνάνθρωποι μας να περάσουν αξιοπρεπώς και κατά τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ημέρες.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας αφού τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη προσπάθεια τους και τις υπηρεσίες που προσφέρουν, τους έδωσε τις Αρχιερατικές του ευχές και μια μικρή ευλογία ως ελάχιστο αντίδωρο για ότι προσφέρουν στους «αδελφούς του Χριστού».

Κατά την διάρκεια της εκεί παρουσίας του Σεβασμιωτάτου προσήλθαν ο Πρόεδρος της Rap Media κ. Ραψωματιώτης συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του Τζένη Σουκαρά και Νίκο Νικολόπουλο και τους εργαζόμενους στην Rap Media και άλλα κανάλια της τοπικής Δημοσιογραφίας, ώστε να παραδώσουν τα τρόφιμα που οι ίδιοι συνέλεξαν στα πλαίσια της δράσεως που ανέπτυξαν. Με τους ανωτέρω ο Σεβ. Ποιμενάρχης μας είχε πολύ θερμό και ευχάριστο διάλογο, ενώ ταυτόχρονα τους έδωσε ολοκάρδια ευλογία, τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του για την μέγιστη αυτή συνεισφορά τους, η οποία τιμά τους έντιμους και καλούς εκπροσώπους του Τοπικού Τύπου και τους ανυψώνει στο επίπεδο της χρηστής και παραγωγικής δημοσιογραφίας.

Ι. Μ. Κορίνθου

Διαβάστε ακόμα