Συνεχίζεται η προσφορά επιχειρηματιών και ιδιωτών στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» της Ι. Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)
24 Δεκεμβρίου 2016 Κοινοποιήστε

Συνεχίζεται η προσφορά επιχειρηματιών και ιδιωτών στην «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» της Ι. Μ. Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

 

Κορυφώνονται οι δωρεές και οι ανιδιοτελείς προσφορές των Κορινθίων προς την Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑ» όσο πλησιάζουν οι ημέρες για τον εορτασμό των Γενεθλίων του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού. Συγκεκριμένα, όλο και περισσότεροι φορείς και ιδιώτες της Μητροπολιτικής μας επαρχίας, είτε μέσω της πρωτοβουλίας της RAP MΕDIA και του προέδρου της κ. Ραψωματιώτη, είτε δρώντας αυτοβούλως, ενισχύουν την Κοινωνική και Φιλανθρωπική προσπάθεια της Ι. Μητροπόλεως μας, προσφέροντας εθελοντικά και μέσα από το υστέρημά τους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ώστε κι εφέτος τα Χριστούγεννα να γεμίσουν από αγάπη και χαμόγελα τους πάσχοντες και αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Καθημερινά οι Ιερείς και οι εθελοντές της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» γίνονται δέκτες της τεράστιας αυτής προσπάθειας και νυχθημερόν πασχίζουν αφενός να συγκεντρώσουν τις προσφορές και αφετέρου να τις μοιράσουν στους έχοντες την ανάγκη. Εχθές, Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2016, ήταν η σειρά του Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Κορίνθου, Πυράρχου κ. Γεωργίου Πουρναρά και του επιτελείου του αποτελούμενου από τους Αρχιπυροσβέστες κ. Χρήστο Βασιλόπουλο, κ. Σπυρίδωνα Παπαδόπουλο και τους πυροσβέστες κ. Κων/νο Σταύρου και κ. Ιωάννη Φυταμπάνη, προσφέροντας 180kg τρόφιμα. Επίσης, η επιχείρηση «ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε.» προσέφερε 200kg νωπού κρέατος, η ομάδα Βόλεϊ «ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ» προσέφερε 82kg τρόφιμα και το Super Market «ΛΟΥΜΑΝΗΣ» 50kg τρόφιμα. Eνώ ο κ. Δημήτριος Ραψωματιώτης συνοδευόμενος από την κ. Τζένη Σουκαρά μέσω της «RAP MEDIA» και του Ομίλου Εταιριών Π. & Δ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ, προσέφεραν 34lt λάδι και 193kg τρόφιμα.

Ο υπεύθυνος της «ΘΕΟΠΡΟΣΦΟΡΑΣ» Παν/τος Αρχιμ. π. Αρκάδιος Ραζνύ, αφού μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ. Διονυσίου για καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, ευχαρίστησε όλους τους ανωτέρω, τόσο για την έμπρακτη στήριξη τους στο έργο της Ι. Μητροπόλεως μας, όσο και για την διάθεσή τους να «παρασύρουν» ο ένας τον άλλο στην εκδήλωση της φιλανθρωπίας τους, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά οι ποσότητες που διατίθενται φέτος στους έχοντες ανάγκη είναι υπερδιπλάσιες από τις αντίστοιχες των τελευταίων ετών και αυτό δεν θα γινόταν ποτέ χωρίς την βοήθεια και την συγκινητική αρωγή των Μ.Μ.Ε., που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «RAP MEDIA».

 

Ι. Μ. Κορίνθου

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment