Θ. Λειτουργία στα Ροζενά από τον Μητροπολίτη Κορίνθου (ΦΩΤΟ)

Με την ευκαιρία συμπληρώσεως 25 ετών Ιερατικής Διακονίας του Αιδεσ. Πρωτ/ρου π. Κων/νου Γεωργίου, Εφημερίου του Ι. Ναού Υπαπαντής του Κυρίου Ροζενών, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Διονύσιος χθες Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016, ελειτούργησε εις τον ως άνω Ι. Ναό πλαισιούμενος υπό του Πανοσ. Αρχιμ. π. Αρκαδίου Ραζνύ, των Διακόνων του, ως και όλων των Ιερέων της Αρχιερατικής Περιφερείας Ευρωστίνης, που έσπευσαν να τιμήσουν τον π. Κων/νο.

Στον λόγο του ο π. Κων/νος περιέγραψε την Ιερατική του πορεία ευχαριστώντας τον Θεό, που τον αξίωσε της μεγάλης αυτής ευεργεσίας, τον Σεβ. Μητροπολίτη μας για την πατρική του αγάπη και όλους όσους έχουν συντελέσει στο να ευοδωθεί αυτή του η διακονία στην Εκκλησία.

Ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, αφού εξήρε την Ιερατική «διαδρομή» του π. Κων/νου, ευχήθηκε σε αυτόν επί πολλά ακόμη έτη να διακονεί την Εκκλησία του Θεού με την ίδια καλωσύνη και αγάπη που τον διακρίνει. Τέλος, σαν ευλογία, του επέδωσε επιγονάτιο με τον προστάτη της Ι. Μητροπόλεως μας Άγιο Απ. Παύλο, ώστε να του θυμίζει ότι είναι γνήσιο τέκνο του Αποστόλου μας.

KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera KODAK Digital Still Camera

Ι. Μ. Κορίνθου

Διαβάστε ακόμα