Ημερίδα για τους Υπευθύνους των Γραφείων Τύπου Ι. Μητροπόλεων στην Τρίπολη (ΦΩΤΟ)

Ενημερωτική ημερίδα για τους Υπευθύνους των Γραφείων Τύπου, καθώς και άλλων προσώπων των Ιερών Μητροπόλεων που απασχολούνται με την επικοινωνία, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Τρίπολη, με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Η ημερίδα έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Τρίπολης, αφού προηγουμένως τελέσθηκε Θεία Λειτουργία από τον Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη Ιουστίνο Τσαγκούρη.

Με την έναρξη, χαιρετισμούς απεύθυναν ο  Σεβ. Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων, Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Τύπου,  Δημοσίων Σχέσεων και Διαφωτίσεως. Παρέστη δε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος.

Ακολούθησαν οι εισηγήσεις των κ. Χάρη Κονιδάρη, Διευθυντή του Γραφείου Τύπου, Ενημερώσεως και Επικοινωνίας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με θέμα: «Μ.Μ.Ε. και Εκκλησία», και του κ. Αλέξανδρου Κατσιάρα, Ειδικού Επιστημονικού Συμβούλου της Ιεράς Συνόδου και Διευθυντή του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα: «Εργαστηριακό Σεμινάριο. Τα Θεολογικά Κριτήρια στην Επικοινωνία της Εκκλησίας μέσα από τα Μ. Μ. Ε.».

Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση επί των εισηγήσεων και η ημερίδα περατώθηκε με την παράθεση γεύματος από την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

ΑRXON.GR

Διαβάστε ακόμα