Κοπή Βασιλόπιτας των Μεικτών Ομάδων Ενηλίκων της Ι. Μ. Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)
22 Ιανουαρίου 2017 Κοινοποιήστε

Κοπή Βασιλόπιτας των Μεικτών Ομάδων Ενηλίκων της Ι. Μ. Γλυφάδας (ΦΩΤΟ)

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, στις 5.30 μ.μ. στο Αθλητικό ΚέντροStar SportsClub Βούλας, διεξήχθη ο Αγώνας Πρωταθλήματος κατηγορίας αρρένων Αποφοίτων-Ενηλίκων, μεταξύ της Μεικτής Ομάδος  της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε.,Β., Β., & Β. και της ομάδος του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά στο Ελληνικό. Νικήτρια ομάδα με σκορ 1-2 αναδείχθηκε η ομάδα του Αγίου Κοσμά.

Στις 6.30 μετά την λήξη της αναμέτρησης , ήρθε στο γήπεδο ο π. Αντώνιος Χρήστου, ο Γραμματέας του Γραφείου Νεότητος και Υπεύθυνος του Αθλητικού Οργανισμού “Ο Άγιος Νέστωρ” της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας, Ε. Β. Β. και Β.,  ο οποίος ευλόγησε από κοινού και τις δύο Βασιλόπιτες των ομάδων, για το νέο έτος 2017 μ.Χ. .

Μετά την Ακολουθία, ο π. Αντώνιος μετέφερε τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Παύλου και στη συνέχεια υπογράμμισε το γεγονός, ότι οι δύο ομάδες από κοινού κάθονται στο ίδιο τραπέζι και γιορτάζουν μαζί σε αυτή την Εκδήλωση. Μακάρι συνέχισε ο π. Αντώνιος,  οι μεγάλοι αθλητικοί επαγγελματικοί σύλλογοι να υιοθετούσαν αυτή την πρακτική, τότε τα πράγματα στον ελληνικό αθλητισμό αλλά και γενικότερα στον πολιτισμό, θα ήταν τα πράγματα πολύ καλύτερα. Κλείνοντας, τον λόγο του ο Ιερέας, κόβοντας ταυτόχρονα  τα πρώτα  κομμάτια των δύο Βασιλόπιτων, ευχήθηκε υγεία, πνευματική προκοπή και κάθε καλό προς όλους και τις οικογένειές τους.

Η Εκδήλωση έκλεισε με τους Αρχηγούς των δύο ομάδων, να κόβουν τα υπόλοιπα κομμάτια της βασιλόπιτας και να τα μοιράζουν στα μέλη των παικτών τους.

 

Εκ του Αθλητικού Οργανισμού της Ιεράς Μητροπόλεως

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment