Μητροπολίτης Ξάνθης για Αρτέμη Σώρρα: “Ο λαός να αφυπνιστεί και να μην τρώει κουτόχορτο” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταπέλτης είναι ο Μητροπολίτης Ξάνθης αναφορικά με την Ελλήνων Συνέλευση του Αρτέμη Σώρρα κάνοντας λόγο για παραπλάνηση του ελληνικού λαού με την υπόσχεση της εξόφλησης των χρεών του ενώ δεν διστάζει να μιλήσει και για κουτόχορτο όσων πέφτουν στην παγίδα αυτή.

Ωστόσο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση του Αρτέμη Σώρρα η οποία είναι διαποτισμένη με μίσος κατά  της Εκκλησίας με χαρακτηρισμούς που προκαλούν οργή και απέχθεια.

Έξω από τα δόντια μιλά ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης για την Ελλήνων Συνέλευση του Αρτέμη Σώρρα συνιστώντας μάλιστα τους πολίτες να αφυπνιστούν και να μην πέφτει στην παγίδα της παραπλάνησης. Το θέμα απασχόλησε και την Διαρκή Ιερά Σύνοδο η οποία θεωρεί την οργάνωση ρατσιστική με έντονα εθνικιστικό, αντιεκκλησιαστικό και αρχαιολατρικό χαρακτήρα προτρέποντας τα μέλη της Ελλαδικής Εκκλησίας να απέχουν από τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίδραση του Αρτέμη Σώρρα στην ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στάζει κυριολεκτικά μίσος έναντι της Ελλαδικής Εκκλησίας  αφού σε αυτήν ο Χριστιανισμός χαρακτηρίζεται αυτόκλητη θρησκεία και οι κληρικοί  αυτόκλητοι υπάνθρωποι Εβραίοι ρασοφόροι,  αυτόκλητα διαολοσπέρματα του Γιαχβέ και παρά φύση άγος πλάσματα δηλαδή ομοφυλόφιλοι; Θέσεις που πραγματικά θα πρέπει να απαντήσουν αν ενστερνίζονται ή όχι τα τοπικά στελέχη και στην Ξάνθη.

https://youtu.be/EHOgRI5cLu4

 

kanali6.gr

Διαβάστε ακόμα