Ο Μητροπολίτης Γλυφάδος ευλόγησε την πίτα των Κατηχητών (ΦΩΤΟ)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γλυφάδας Ελληνικού Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλος, σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017 το απόγευμα, στην αρχή ευλόγησε και έκοψε την βασιλόπιτα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως με την παρουσία των Ιερέων Νεότητος και των περισσοτέρων Κατηχητών-Κατηχητριών αυτής.

Στην εκδήλωση στη συνέχεια, που πραγματοποιήθηκε στο νέο Αρχονταρίκι του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Δικηγορικών Γλυφάδας, παρουσιάστηκε σε διαφάνειες ένα οδοιπορικό στους Αγίους Τόπους από το περσινό προσκύνημα που πραγματοποίησε η Ιερά Μητρόπολη εκεί, εμπλουτισμένο με πλούσιο φωτογραφικό, ιστορικό και θεολογικό υλικό. Ακολούθησαν παρεμβάσεις και ερωτήσεις από τους Κατηχητές.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Ποιμενάρχης μας κ. Παύλος ο οποίος αναφέρθηκε σύντομα στην αξία του χρόνου και πως εμείς οι Χριστιανοί πρέπει να τον αξιοποιούμε προς όφελος δικό μας αλλά και των γύρω μας.

Τέλος, ο Μητροπολίτης κ. Παύλος, μετά τις ευχές του και τις ευχαριστίες του για την παρουσία όλων, μοίρασε στους Κληρικούς, τους κατηχητές και τις κατηχήτριες από ένα κομμάτι Βασιλόπιτα και ένα βιβλίο ωφέλιμο ως ευλογία.

Στους δε τρεις κατηχητές που βρέθηκαν στα κομμάτια τους τα αντίστοιχα 3 φλουριά που υπήρχαν, έλαβαν μία ιδιαίτερη υλική και πνευματική ευλογία από το χέρι του Μητροπολίτου.

Ι. Μ. Γλυφάδος

Διαβάστε ακόμα