Ο Συλλόγου των εν Πάτραις Κεφαλλήνων έκοψε την πίτα του (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 στις 11.30 το πρωί ο Σύλλογος των εν Πάτραις Κεφαλλήνων «Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα στα Γραφεία του Συλλόγου στην οδό Αράτου 39 .

Κατόπιν προσκλήσεως της κ. Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Κεφαλλήν Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, ο οποίος ανταποκρίνεται ευγενώς σε κάθε πρόσκληση του Συλλόγου.

Τον Θεοφιλέστατο καλωσόρισε η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τζόγια Καππάτου, η οποία τον ευχαρίστησε για την παρουσία του στην εκδήλωση. Επίσης η Πρόεδρος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του Συλλόγου για την παρελθούσα χρονιά και ενημέρωσε τα μέλη για τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν το τρέχον έτος.

Μετά την τελετή της Ακολουθίας της Βασιλόπιτας ο Θεοφιλέστατος ευχαρίστησε την κ. Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση που του απηύθυναν και κάλεσε όλους να συνδράμουν στην αποπεράτωση της ανοικοδόμησης του σεισμόπληκτου Ιερού Ναού του Αγίου Γερασίμου που βρίσκεται επί της οδού Ακτής Δυμαίων στην Πάτρα, του οποίου οι εργασίες αποκατάστασης προχωρούν εντατικά. Ο Θεοφιλέστατος κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στους απανταχού της γης Κεφαλλήνες οι οποίοι έχουν διαπρέψει ανά τον κόσμο και προέτρεψε όλους να έχουν ως προστάτη και φύλακα στην ζωή τους τον Άγιο Γεράσιμο, του οποίου τον βίο οφείλουν να μιμούνται.

 

Εκ του Συλλόγου

Διαβάστε ακόμα