Τα κατηχητικά του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Λεπενούς έκοψαν την πίτα τους (ΦΩΤΟ)

Σήμερα Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 τα κατηχητικά σχολεία του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Λεπενούς Αιτωλοακαρνανίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν δύο τελετές κοπής πίτας, μία για το κατώτερο κατηχητικό και μία για το κατηχητικό Γυμνασίου και Λυκείου.

Την τελετή κοπής τέλεσε ο αιδεσιμολογιώτατος οικονόμος π. Χρυσοβαλάντης Παπασπύρος, προϊστάμενος του Ναού συμπαραστατούμενος από τον κατηχητή του Ναού κ. Σωκράτη Ψιλιά. Ο π. Χρυσοβαλάντης μετά την τελετή κοπής ευχήθηκε από καρδίας για την νέα χρονιά να είναι καρποφόρα σε όλους τους τομείς της ζωής των παιδιών και τα προέτρεψε στην τακτική προσέλευση τόσο στη μυστηριακή ζωή της Εκκλησίας όσο και στα κατηχητικά σχολεία τα οποία ακόμη κρατούν «θερμοπύλες» στις τόσο δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι τόσο στον τυχερό που βρήκε το πατροπαράδοτο φλουρί από το κατώτερο κατηχητικό όσο και στην τυχερή του ανωτέρου κατηχητικού προσφέρθηκαν ως δώρο ένας φακός και ένα βιβλίο αντίστοιχα.

 

Ι. Μ. Αιτωλίας

Διαβάστε ακόμα