Ο Εσπερινός της Συγνώμης στην Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ο Εσπερινός της Συγνώμης στην Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

Μέσα σε κλίμα κατάνυξης και περισυλλογής τελέστηκε την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο Ά Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Αμπεριάς Χανίων, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συμπροσευχούμενων πλειάδος Κληρικών της Μητροπόλεως μας και εκατοντάδων πιστών.

Μετά το πέρας του κατανυκτικού Εσπερινού πραγματοποιήθηκε στο Ναό πνευματική ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων Αρχιμ. Αθανάσιο Καραχάλιο, με θέμα ” ο πλούτος της Συγνώμης”.

Τον ομιλούντα παρουσίασε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο οποίος ανέφερε στοιχεία από την ζώη και την Πνευματική του διακονία, στην Ιερά Μητρόπολη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων όπου διακονεί.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος έκλεισε την υπέροχη και επίκαιρη ομιλία συγχαίροντας τον π. Αθανάσιο για την πνευματική τροφή που προσέφερε προς το ποίμνιο του Θεού, σήμερα που εισαγόμεθα στην κατανυκτική πορεία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαροκοστής.

Σύντομο ευχαριστιακό λόγο απέδωσε και ο Εφημέριος του Ναού Πρωτ. Δημήτριος Καταπίδης, ο οποίος με την σειρά του ευχήθηκε καλή Σαρακοστή προς όλο τον κόσμο.

Ι. Μ. Κυδωνίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment