Ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης στον κατάμεστο Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής Υμηττού (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Υμηττού, παρευρέθηκε σήμερα το απόγευμα 15/2/2017 ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Φωκίδος Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, ο οποίος πραγματοποίησε εσπερινό κήρυγμα.

Ο Ναός πραγματικά ήταν κατάμεστος παρά το τσουχτερό κρύο, όπου προσήλθαν οι πιστοί για να ακούσουν το κήρυγμα του Γέροντος Νεκταρίου. Μετά την Ακολουθία του Εσπερινού και του Ιερού Ευχελαίου, ακολούθησε το εσπερινό κήρυγμα, όπου ο Γέροντας Νεκτάριος μίλησε για την αυτομεμψία και αυτογνωσία.

Να υπενθυμίσουμε ότι στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Υμηττού από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, θα βρίσκονται για προσκύνημα το Τίμιο Ξύλο και Ιερά Λείψανα Αγίων προς τιμήν της Αγίας Φωτεινής της Σαμαρείτιδος που σε λίγες μέρες εορτάζει.

Αύριο το απόγευμα στον Ιερό Ναό θα πραγματοποιήσει εσπερινό κήρυγμα ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ανανίας Κουστένης. Ενώ το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα τελέσει την Ακολουθία του Αγιασμού με το χαριτόβρυτο και θαυματουργό Τίμιο Ξύλο και εν συνεχεία θα ομιλήσει στους πιστούς.

 

Εκ της Ι. Μονής

Διαβάστε ακόμα