Μαντινείας Αλέξανδρος: “Γαλουχήστε τα παιδιά με τα ιδανικά της φυλής μας” (ΒΙΝΤΕΟ)
27 Μαρτίου 2017 Κοινοποιήστε

Μαντινείας Αλέξανδρος: “Γαλουχήστε τα παιδιά με τα ιδανικά της φυλής μας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την διπλή εορτή της 25η Μαρτίου μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κκ Αλέξανδρος στην σχολική εορτή του Παιδικού Σταθμού της Μητρόπολης, παρακινώντας τους γονείς που παρακολουθούσαν την γιορτή, στο να συνεχίσουν να γαλουχούν τα παιδιά τους με τα ιδανικά της φυλής μας, έτσι ώστε να αναστήσουν την Ελλάδα.

Όπως ανέφερε, οι Έλληνες νιώθουν διπλή χαρά γιατί την ημέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου γιορτάζοντας την επέτειο της ενανθρωπίσεως του υιού του Θεού και την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Μεταξύ άλλων επαίνεσε τους εργαζόμενους του σταθμού και τον διευθύνων σύμβουλο κ. Βαλασόπουλο ο οποίος κάνει ό,τι καλύτερο για την λειτουργία του Παιδικού Σταθμού.

Στον μεστό του λόγο ο Σεβασμιώτατος  μίλησε και για την άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας σημειώνοντας ότι η γενιά που ηγείται των πραγμάτων ξέχασε τον Χριστό, αρνήθηκε την πατρίδα και εγκατέλειψε την οικογένεια,  κάνοντας αναφορά στο Δεκάζειο γηροκομείο Τρίπολης, όπου οι γέροντες είναι εγκαταλειμμένοι από τα παιδιά τους, τα οποία απομακρύνθηκαν από την χάρη του Θεού και δεν τιμούν τον πάτερα και την μητέρα τους.

 

arcadiaportal.gr

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment