Μία σημαντική κοινωνική προσφορά μέσα στην οικονομική κρίση
18 Μαρτίου 2017 Κοινοποιήστε

Μία σημαντική κοινωνική προσφορά μέσα στην οικονομική κρίση

Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι, έπειτα από πολύμηνες διεργασίες, έχουμε την ευτυχή κατάληξη της συνεργασίας μεταξύ της καθ’ ημάς Ιεράς Μητροπόλεως, του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» και της «Ανταίος Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.», που έχει ως στόχο την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου του Οίκου Ευγηρίας  « Αγάπης Μέλαθρον  ο Άγιος Χαράλαμπος», στο Αίγιο.

Το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» αναλαμβάνει την πλήρη χρηματοδότηση του ως άνω έργου, η οποία θα ανέλθει στο ποσό των 331.000 €. Έπειτα από σχετικές διαδικασίες και με την έγκριση του χορηγού, την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η κατασκευαστική εταιρεία «ΑΝΤΑΙΟΣ Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.». η οποία είναι ήδη γνωστή για την κατασκευή των εγκαταστάσεων του Ιδρύματος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή μας, αλλά και για την αποκατάσταση Ιερών Μονών και Ναών ανά την Ελλάδα. Το γεγονός ότι η «ΑΝΤΑΙΟΣ Τεχνικών Κατασκευών Α.Ε.» έχει έδρα το Αίγιο και αποτελείται από νέους Αιγιώτες επιστήμονες, μας καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους.

Κατά την υπογραφή της σχετικής συμφωνίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αμβρόσιος εξέφρασε την ευαρέσκειά του τόσο προς τον Πρόεδρο του ΙΣΝ κ. Ανδρέα Δρακόπουλο και τους συνεργάτες του, για την τόσο σημαντική βοήθεια προς την ευπαθή κοινωνική ομάδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας της περιοχής μας, για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια της  οικονομικής κρίσης που μαστίζει την πατρίδα μας, όσο και προς τους Αιγιώτες νέους επιστήμονες της ΑΝΤΑΙΟΣ, οι οποίοι συνετέλεσαν τα μέγιστα για την επίτευξη της χορηγίας αυτής.

Ι. Μ. Καλαβρύτων

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment