Ο Μητροπολίτης Λαγκαδά στην Παράδοση Διοικήσεως της 34ης Μηχ/της Ταξιαρχίας (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα και συμφώνος του ισχύοντος στρατιωτικού πρωτοκόλλου πραγματοποιήθηκε την 14η Μαρτίου 2017, η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως της 34ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Επιλάρχου Προκοπίδη Θωμά» εις την περιοχή της Ασσήρου.

Την εκδήλωση ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης, ενώ παρέστησαν ο Διοικητής της Β΄ Μεραρχίας Πεζικού, ο Διοικητής της 33ης Ταξιαρχίας, ο Επιτελάρχης του Γ’  Σώματος Στρατού,  εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς επίσης και της Δημοτικής Αυτοδιοικήσεως των Δήμων Ωραιοκάστρου και Λαγκαδά.

Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα της Ταξιαρχίας, όπου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα Διοικητή Υποστράτηγο κ. Κούκο Δημήτριο, όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή Ταξίαρχο κ. Κωστάκογλου Σωτήριο, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο και ευθυνοφόρο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας.

 

Ι. Μ. Λαγκαδά

Διαβάστε ακόμα