Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Ακροβούνι Παγγαίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 εσπέρας η Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ακροβουνίου.

Την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία ετέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος πλαισιωμένος υπό του Ιερέως του Ναού π. Δημητρίου Τσοπανίδη και του Διακόνου π. Κυρίλλου Ποτηρένια, παρουσία πολλών ευλαβών κατοίκων του Ακροβουνίου.

Πριν το τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας ομίλησε στους παρευρισκομένους πιστούς αναφερόμενος στην ακολουθία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων.

Τέλος ευχήθηκε με υγεία όλοι να διαπλεύσωμε το πέλαγος της ιεράς αυτής περιόδου και αισίως να καταντήσωμε στο λιμάνι του, το Άγιο Πάσχα. Και στο πλοίο της ζωής μας να έχωμε αποθηκεύσει κάτι από τον πλούτο αυτόν της Εκκλησίας μας, από σκέψεις ψυχωφελείς, από καλά αισθήματα και χριστιανικά βιώματα, όπλα πολύτιμα στον καθημερινό μας αγώνα διότι μόνο έτσι θα ζήσουμε την πραγματική αξία αυτών των αγίων ημερών και θα είμαστε άξιοι να εορτάσουμε την Ανάσταση του Κυρίου μας.

Το κήρυγμα του Σεβασμιωτάτου κατά την ακολουθία: 

 

Ι. Μ. Ελευθερουπόλεως

Διαβάστε ακόμα
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin