Αφίσες εναντίον της Μητρόπολης Ιωαννίνων από άγνωστους…

Τις ημέρες που κορυφώνονταν το Θείο δράμα και την Κυριακή της Ανάστασης επέλεξαν άγνωστοι για να αναρτήσουν αφίσες σε πολλά σημεία της πόλης των Ιωαννίνων ακόμη και στη Μητρόπολη, με περιεχόμενο εναντίον της Εκκλησίας.

Στην αφίσα παρουσιάζονται παραμορφωμένα πρόσωπα της τοπικής εκκλησίας και ακολουθεί ένα μεγάλο κείμενο κάτω από τον τίτλο «ιερά εκκλησιαστική μαφία της Ελλάδας».

Οι άγνωστοι που επέλεξαν να δράσουν τις μέρες αυτές και με τον συγκεκριμένο τρόπο, φέρουν στο επίκεντρο την Εθνική Τράπεζα, τοποθετώντας την μάλιστα στη θέση του Επιταφίου, αναφέροντας ότι «σας υποσχόμαστε ότι θα σας εξασφαλίσουμε μία θέση στον παράδεισο ενώ εμεί ταπεινά θα περιοριστούμε σε μια θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας».

Το γεγονός αυτό, της αφισοκόλλησης δηλαδή και της λοιδορίας προσώπων της τοπικής εκκλησίας, κατακεραύνωσε ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος κατά το κήρυγμά του στην εκκλησία του Αρχιμανδρειού.

Ο Μητροπολίτης αναφέρθηκε σε όλα τα πρόσωπα που επέλεξαν οι άγνωστοι για να βάλουν στην αφίσα, πίσω από μαύρα γυαλιά, παρουσιάζοντας στοιχεία από την δράση και την προσφορά του καθενός και τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες, στην κορυφαία γιορτή της Ορθοδοξίας είναι καταδικαστέες από όλες.

Το γεγονός πάντως είναι σε γνώση της τοπικής αστυνομίας η οποία διεξάγει την σχετική έρευνα.

epiruspost.gr

 

Διαβάστε ακόμα