Η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίλιον (ΦΩΤΟ)
21 Απριλίου 2017 Κοινοποιήστε

Η Πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής στο Ίλιον (ΦΩΤΟ)

Με τη δέουσα μεγαλοπρέπεια πανηγύρισε ο Ιερός Ναός Ζωοδόχου Πηγής Ιλίουτην Παρασκευή της Διακαινησίμου στις 20 και 21 Απριλίου.

Στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, κηρύττοντας επίκαιρα για την Ανάσταση του Κυρίου μας, καθώς και για την Παναγία μας, ευχαριστώντας το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρα για την πρόσκληση και φιλοξενία, καθώς και τον Προϊστάμενο του Ιερού Ναού π. Συμεών Αυγουστάκη και τους Εφημερίους του Ιερού Ναού.

Την κυριώνυμο ημέρα της πανηγύρεως, προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας. Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Εφημέριος του Ιερού Ναού π. Μάξιμος Αδαμίδης, λέγοντας για την αποχριστιανοποίηση του Λαού μας και για την ανάγκη στο να έρθει σε επαφή ο κόσμος μας με την Παναγία για να υπάρξει πνευματική πρόοδος. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας χειροθέτησε σε πνευματικό τον νέο Εφημέριο του Ιερού Ναού π. Στυλιανό Τζινευράκη.

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment