Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του Ι. Ν. Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου (ΦΩΤΟ)

Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για εμάς και για το Ναύπλιο, καθώς μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης μέρος του σχεδίου αποκατάστασης του Ιστορικού Μητροπολιτικού Ιερού Ναού. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς επίσης, το γεγονός ότι,με το  ο Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτριο Κωστούρο,από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε ως Εκκλησιαστικό Συμβούλιο, έχουμε μια άψογη συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι και υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης τον Ιανουάριο του 2017 μεταξύ του Δήμου Ναυπλιέων και του Μητροπολιτικού Ναού Αγ. Γεωργίου, για την επισκευή και αποκατάσταση της στέγης του πρόναου του Ιερού Ναού .

Η έκταση και το μέγεθος, των ακραίων προβλημάτων στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ναυπλίου,δημιούργησε κινδύνους και προβλήματα στην ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμος Ναυπλιέων,με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Κωστούρο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους,δεν έμειναν απαθείς στην παράκληση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού να βοηθήσουν στην αποκατάστασή του, βλέποντας τον Ιερό Ναό,όχι μόνο ως Εκκλησιαστικό κτίσμα ,αλλά και ως ιστορικό μνημείο της Πόλεώς μας.

Εκφράζουμε σε ολόκληρο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας, τις θερμές μας ευχαριστίες.

 

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment