Επίθεση Καμμένου στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας-Τι απαντά η Μητρόπολη

Η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας σε ανακοίνωσή της απαντά στα όσα είπε ο Υπουργός Αμύνης κ. Καμμένος:

“Με όσα ανέφερε και με τα επιχειρήματα που ανέπτυξε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή «ΑΥΤΟΨΙΑ» του Τηλεοπτικού Σταθμού ALPHA, της 16ης Μαΐου 2017, σχετικά με το πρόσωπο του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστό­μου, επιβεβαιώνει για μία φορά ακόμα το έλλειμα σοβαρότη­τας, λόγων και έργων που τον χαρακτηρίζουν.

Μοναδικό και αποκλειστικό κριτήριο του ενδιαφέροντος και των ενεργειών του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας είναι το καλό, η πρόοδος και η ευημερία του ποιμνίου του και της τοπικής κοινωνίας.

Στον κύριο Υπουργό απλά υπενθυμίζουμε τη λαϊκή ρήση «τα στερνά τιμούν τα πρώτα».”

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ι. Μ. Μεσσηνίας

 

Παρακάτω σας υπενθυμίζουμε τα όσα ανέφερε ο Υπουργός για τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας:

Ο Πάνος Καμμένος στην εκπομπή “Αυτοψία” του Alpha ανέφερε για το Μητροπολίτη Μεσσηνίας ότι του επιτίθεται συνεχώς διότι τα τετράδια με τα ρουσφέτια που του έστελνε ο ίδιος δεν τα ικανοποιεί.
Σε διευκρίνιση που ζήτησε ο Αντώνης Σρόιτερ για το αν ο Μεσσηνίας έστελνε τετράδια με ρουσφέτια, ο Πάνος Καμμένος είπε ότι έστελνε ολόκληρα τετράδια και επίσης είπε ότι οι άλλοι το κατάλαβαν, αλλά ο Μητροπολίτης αποφάσισε ότι θα επιτεθεί στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας γιατί θέλει να έχει 3 στρατόπεδα και ένα βιβλίο ρουσφέτι, αυτό όπως είπε ο Υπουργός δε γίνεται.

 

 

Διαβάστε ακόμα