Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην απονομή του Πρωταθλήματος στον ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς στην απονομή του Πρωταθλήματος στον ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟ)

Στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση – fiesta – για την 44η συνολικά και την 7η συνεχόμενη κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την Πειραιώτικη ομάδα του Ολυμπιακού παρευρέθηκε χθες 7 Μαΐου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον οποίο τον συνδέει μακρά και ισχυρή φιλία, εκφράζοντας την εκτίμησή του προς το πρόσωπό του, ευχόμενος να χαρίζει ο Θεός δύναμη και υγεία σε όλους και να συνεχίσει η ομάδα του Ο.Σ.Φ.Π. την ανοδική της πορεία.

Επεσήμανε για μία ακόμη φορά πως η τοπική μας Εκκλησία θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην τοπική ΠΑΕ, υπογραμμίζοντας παράλληλα την σημαντικότατη προσφορά της στο φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, αφού χωρίς την στήριξη του Ο.Σ.Φ.Π. η τοπική μας Εκκλησία δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει στην αντιμετώπιση καθημερινών δυσκολιών χιλιάδων συνανθρώπων μας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνομίλησε και συνεχάρη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.Ιωάννη Βρέντζο, παράγοντες και στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την πολύτιμη και ουσιαστική συμβολή τους.

 

Ι. Μ. Πειραιώς

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment