Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)
28 Μαΐου 2017 Κοινοποιήστε

Παράκληση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τo απόγευμα της Κυριακής 28 Μαΐου 2017, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάρτης, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος τέλεσε την καθιερωμένη Ιερά Παράκληση για τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα διαγωνιστούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο Μητροπολίτης Σπάρτης κ. Ευστάθιος με την ολοκλήρωση της Παράκλησης απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά και τους γονείς τους, που προσήλθαν στον Ιερό ναό, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, επισημαίνοντας, μεταξύ άλλων, ότι η επιτυχία στηρίζεται σε δύο κυρίως παράγοντες: την καλή προετοιμασία και την εκ Θεού φώτιση των υποψηφίων. Επίσης συμβούλευσε τα παιδιά να αποβάλλουν το όποιο άγχος, να έχουν πίστη στο Θεό και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Ολοκληρώνοντας τον λόγο του ευχήθηκε στους μαθητές και τις μαθήτριες να έχουν τις κρίσιμες αυτές ημέρες ψυχική και σωματική υγεία, τα αποτελέσματα να δικαιώσουν τους κόπους ετών που έχουν καταβάλει και παράλληλα να δώσουν χαρά στους γονείς τους, που πολύ έχουν μοχθήσει για την επιτυχία τους.

Μετά το πέρας της Παράκλησης ο Μητροπολίτης κ. Ευστάθιος δώρισε σε κάθε υποψήφιο συμβολικά, ως ευλογία, ένα στυλό και μία εικόνα.

Ι. Μ. Σπάρτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment