Πέμπτη Συνάντηση Γονέων στην Ι. Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)
15 Μαΐου 2017 Κοινοποιήστε

Πέμπτη Συνάντηση Γονέων στην Ι. Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε η  πέμπτη συνάντηση  της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος . Η τελευταία  συνάντηση για την εφετινή περίοδο που έγινε  στο Κέντρο Πανταζής Royal στη Δαλαμανάρα, τη Δευτέρα 15  Μαΐου 2017 είχε  ομιλητή τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (Λίβυο) ο οποίος  ανάπτυξε  το θέμα:

«Ο άλλος δεν είναι ο Θεός σου, αλλά ο άνθρωπός σου. Μύθοι και πραγματικότητα γύρω από το γάμο».

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, εξειδικευμένοι παιδαγωγοί απασχολούσαν  τα μικρά παιδιά. Ο μητροπολίτης Αργολίδος ευχαρίστησε ο κρητικό ιερέα π. Λίβυο για τον κόπο που έκανε να έρθει από την Κρήτη και να μιλήσει στη Σχολή Γονέων της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Από μαθητής Γυμνασίου, ήρθε σε επαφή με εναλλακτικούς πολιτικούς, φιλοσοφικούς και μουσικούς χώρους. Αργότερα θα εισέλθει στο χώρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Μελέτησε με ιδιαίτερη αγάπη και επιμέλεια θεολογία και ψυχολογία. Ασχολήθηκε με τις νέες μορφές πληροφοριακής επικοινωνίας, ιδιαιτέρως με το blogging δημιουργώντας πολλά blog με σημαντικότερο το “π. Λίβυος”.

Ο π. Λίβυος είναι  συγγραφέας και κληρικός ζει στην νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος, μεταξύ Αστερουσίων Ορέων και Λιβυκού Πελάγους.  Είναι εφημέριος στην ενορία Αγ. Ειρήνης Πύργου όπου αναπτύσσει δραστηριότητες γύρω από την ποιμαντική προσέγγιση του σύγχρονου ανθρώπου και συγκεκριμένα των νέων.

Την όλη οργάνωση είχε ο Ιερέας π.Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment