Το Τίμιο Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής στη Ν. Φιλαδέλφεια

Το Τίμιο και Ζωοποιό Ξύλο και το άφθαρτο χέρι της Ευαγγελίστριας της Αναστάσεως Αγίας Μυροφόρου Μαρίας της Μαγδαληνής που φυλάσσονται στην Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας του αγίου Όρους θα υποδεχθεί η Ιερά  Μητρόπολις  Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας προς ευλογία των Πιστών.

Η επίσημη υποδοχή των ιερών σεβασμάτων θα πραγματοποιηθεί από τον Σεβ. Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κ. Γαβριήλ, τον Ιερό Κλήρο, τον  Εκπρόσωπο της Κυβερνήσεως Υπουργό Ναυτιλίας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή ,τον Δήμαρχο και τις Αρχές της Ν. Φιλαδέλφειας  και τον ευλογημένο Λαό,  το Σάββατο 13 Μαΐου και ώρα 7 μ. μ. στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά Αιτωλού στην Ν. Φιλαδέλφεια όπου και θα παραμείνουν μέχρι και την Τετάρτη 17 Μαΐου.

Η μεταφορά του Ιερού Λειψάνου και του Τιμίου Ξύλου αποτελούν μία ξεχωριστή ευκαιρία ευλογίας ιδιαίτερα για τις ευσεβείς χριστιανές που δεν έχουν τη δυνατότητα να προσκυνήσουν τα Ιερά Λείψανα στο Άγιον Όρος.

Τα Ιερά Σεβάσματα θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών έως και την  Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και  θα τελούνται καθημερινά όλες οι προβλεπόμενες Ιερές Ακολουθίες ενώ ο Ι .Ναός θα είναι ανοικτός από τις 7 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

 

Τηλ. Επικοινωνίας 210 2527723

Υπεύθυνος π. Τιμόθεος Ηλιάκης

 

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Διαβάστε ακόμα