Εγκαίνια έκθεσης και παρουσίαση βιβλίου στην Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)
21 Ιουνίου 2017 Κοινοποιήστε

Εγκαίνια έκθεσης και παρουσίαση βιβλίου στην Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 20 Ιουνίου το απόγευμα στα πλαίσια των ΚΓ΄Παυλείων στον Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Αλεξανδρείας, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξανδρείας και Περιχώρων, εκδήλωση με θέμα «Άγιον Όρος: Πνευματικές Περιπλανήσεις».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος του συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξανδρείας.

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης η νεανική χορωδία του Ιερού Ναού υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ζέπη έψαλλε ποικίλους ύμνους προς τιμήν της Θεοτόκου.

Στο β΄ μέρος της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του κ.Λουκά Λίλιου << Άγιο Όρος το περιβόλι της Παναγία>> από τον ίδιο τον συγγραφέα και από τον νομικό κ. Νικόλαο Τόλιο.

Στην αίθουσα του επισκοπείου ξεκίνησε την λειτουργία της η φωτογραφική έκθεση με θέμα το Άγιο Όρος. Η έκθεση φωτογραφίας με το θέμα «Άγιο Όρος: Πνευματικές περιπλανήσεις», αποτελεί μία συλλογή φωτογραφιών του συγγραφέα του βιβλίου. Η έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργήσει έως τις 30 Ιουνίου καθημερινά(πρωί 10:00-12:00 και απόγευμα 7:00 με 9:00).

Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απέδωσε τα αναμνηστικά των ΚΓ΄Παυλείων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Βεροίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment