Εγκαίνια έκθεσης και παρουσίαση βιβλίου στην Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 20 Ιουνίου το απόγευμα στα πλαίσια των ΚΓ΄Παυλείων στον Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Κοιμ. Θεοτόκου Αλεξανδρείας, πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύλλογο Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξανδρείας και Περιχώρων, εκδήλωση με θέμα «Άγιον Όρος: Πνευματικές Περιπλανήσεις».

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος του συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξανδρείας.

Στο α΄ μέρος της εκδήλωσης η νεανική χορωδία του Ιερού Ναού υπό την διεύθυνση του κ. Γεωργίου Ζέπη έψαλλε ποικίλους ύμνους προς τιμήν της Θεοτόκου.

Στο β΄ μέρος της εκδήλωσης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του κ.Λουκά Λίλιου << Άγιο Όρος το περιβόλι της Παναγία>> από τον ίδιο τον συγγραφέα και από τον νομικό κ. Νικόλαο Τόλιο.

Στην αίθουσα του επισκοπείου ξεκίνησε την λειτουργία της η φωτογραφική έκθεση με θέμα το Άγιο Όρος. Η έκθεση φωτογραφίας με το θέμα «Άγιο Όρος: Πνευματικές περιπλανήσεις», αποτελεί μία συλλογή φωτογραφιών του συγγραφέα του βιβλίου. Η έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργήσει έως τις 30 Ιουνίου καθημερινά(πρωί 10:00-12:00 και απόγευμα 7:00 με 9:00).

Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος απέδωσε τα αναμνηστικά των ΚΓ΄Παυλείων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Βεροίας

Διαβάστε ακόμα