Εκδήλωση λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)
17 Ιουνίου 2017 Κοινοποιήστε

Εκδήλωση λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας η εκδήλωση λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Στη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις της αθλητικής διοργάνωσης <<Δημήτριος Βικέλας 2017>> , που διοργανώνει ετησίως το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμων.

Στο α΄μέρος της εκδήλωσης έλαβε μέρος η παιδική χορωδία του παιδικού σταθμού <<Στρουμφάκια>>,  ενώ παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου ανέγνωσαν ποιήματα. Στην συνέχεια έγινε σχετική ομιλία για την ειρήνη από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π.Στυλιανό Μακρή. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπεύθυνος του κοινωνικού φροντιστηρίου και Γεν.Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.Δημήτριος Μπακλαγής καθώς και ο καθηγητής κ.Λάμπρος Παγκούνης.

Στο β΄μέρος της εκδήλωσης έλαβε μέρος, η τελετή βράβευσης του 4ου Διενοριακού τουρνουά σκάκι και των αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2017» ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αφού ευχαρίστησε όλους για το πλούσιο έργο που επιτελούνε απέδωσε τα αναμνηστικά των ΚΓ΄Παυλείων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Βεροίας

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment