Εκδήλωση λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ι. Μ. Βεροίας (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας η εκδήλωση λήξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. Στη εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις της αθλητικής διοργάνωσης <<Δημήτριος Βικέλας 2017>> , που διοργανώνει ετησίως το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Αρχικά χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας,Ναούσης και Καμπανίας κ.Παντελεήμων.

Στο α΄μέρος της εκδήλωσης έλαβε μέρος η παιδική χορωδία του παιδικού σταθμού <<Στρουμφάκια>>,  ενώ παιδιά του κοινωνικού φροντιστηρίου ανέγνωσαν ποιήματα. Στην συνέχεια έγινε σχετική ομιλία για την ειρήνη από τον Πρωτοπρεσβύτερο του Οικουμενικού Θρόνου π.Στυλιανό Μακρή. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπεύθυνος του κοινωνικού φροντιστηρίου και Γεν.Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.Δημήτριος Μπακλαγής καθώς και ο καθηγητής κ.Λάμπρος Παγκούνης.

Στο β΄μέρος της εκδήλωσης έλαβε μέρος, η τελετή βράβευσης του 4ου Διενοριακού τουρνουά σκάκι και των αθλητικών εκδηλώσεων «Δημήτριος Βικέλας 2017» ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Υπεύθυνος του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ.Διονύσιος Ανθόπουλος.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αφού ευχαρίστησε όλους για το πλούσιο έργο που επιτελούνε απέδωσε τα αναμνηστικά των ΚΓ΄Παυλείων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ι. Μ. Βεροίας

Διαβάστε ακόμα