Η 23η Εορτή Νεότητος της Ι.Μ. Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας (ΦΩΤΟ)

Υπό τις χαρούμενες φωνές και τα λαμπερά χαμόγελα των παιδιών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 η 23η Εορτή Νεότητος των κατηχητικών συντροφιών των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας στον προαύλιο χώρο των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση στο Ν. Ηράκλειο.

Στην εορτή συμμετείχαν παιδιά από Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσίασαν με το δικό τους μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο σύντομα κωμικά δρώμενα, αλλά και τραγούδια παραδοσιακά και χορευτικά.

Κεντρική θέση κατείχε το θεατρικό με τίτλο: «Όνειρο στο κύμα», έργο βασισμένο στο διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που παρουσίασε η θεατρική ομάδα του Ι.Ν. Αγ. Τριάδος Ν. Ηρακλείου, προκαλώντας ενθουσιασμό στο πολυάριθμο ακροατήριο, που επιβράβευσε τα παιδιά με το θερμό και διαρκές χειροκρότημά τους.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, Τοπικοί Άρχοντες, Εκπρόσωποι Μικρασιατικών Συλλόγων και Σωματείων καθώς και ο Πρόεδρος των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Μάνεση κ. Παναγιώτης Μάνεσης.

Ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την λαμπερή παρουσία των παιδιών, εξαίροντας συνάμα το θεάρεστο και αδιάκοπο έργο τόσο των υπευθύνων Ιερέων Νεότητος των Ενοριών, όσο και των συντελεστών της εορτής για την άρτια και επιτυχημένη οργάνωση, και αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Παναγιώτη Μάνεση για την παραχώρηση του χώρου, ευχήθηκε σε όλους καλό Καλοκαίρι!

Φωτογραφίες: Πέτρος Αμπατζόγλου

Ι. Μ. Νέας Ιωνίας

Διαβάστε ακόμα