Στον Αρχιεπίσκοπο ο Μητροπολίτης Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

Tον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο επισκέφτηκαν σήμερα, 28-6-2017 στην Αθήνα,  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ.κ. Νεκτάριος,ο Δήμαρχος  Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος, οι Βουλευτές Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός και κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο  εφημέριος του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου π. Ελευθέριος Μίχος, προκειμένου να  τον ενημερώσουν για την θετική εξέλιξη που πήρε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο για την παραίτηση του Δήμου από την έφεση κατά του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου και την παραίτηση από το δικόγραφο της εφέσεως και την διαβεβαίωση για ένταξη σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα της ανέγερσης του κτιρίου του συσσιτίου.

Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος,έδωσε άμεση εντολή στον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Δόμησης της Εκκλησίας της Ελλάδος, π. Φιλόθεο Δέδε, για την έκδοση οικοδομικής άδειας του νέου κτιρίου του συσσιτίου  και συνεχάρη για το έργο αυτό.

Επίσης, ενημερώθηκε για τις εξελίξεις που αφορούν την αποκατάσταση του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού  Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

Εκ του Ιερού Ναού

Διαβάστε ακόμα