Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος το Δ. Σ. της Ομοσπανδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)
9 Ιουνίου 2017 Κοινοποιήστε

Στον Μητροπολίτη Φθιώτιδος το Δ. Σ. της Ομοσπανδίας Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη στο γραφείο του δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος, το πρωί της Παρασκευής 9 Ιουνίου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ιωάννης Κατσαμάκος, ο Γενικός Γραμματεύς κ. Ανδρέας Βέλλιος, και ο κ. Πλατιάς Κωνσταντίνος, συνοδευόμενοι από τον Πρόεδρο της Ενώσεως Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδος κ. Γεώργιο Μπράνη, ευρισκόμενοι το διήμερο στην Λαμία προκειμένου να πραγματοποιήσουν Ημερίδα, επεσκέφθησαν τον Ποιμενάρχη μας προκειμένου να λάβουν την Αρχιερατική του ευχή και  να τον ενημερώσουν σχετικά με τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας.

Για αρκετή ώρα είχαν μια ευχάριστη επικοινωνία και συζήτηση επί διαφόρων θεμάτων στο τέλος της οποίας προσέφεραν στον Σεβασμιώτατο τιμητική πλακέτα.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο για την ξεχωριστή αυτή τιμή και τους ευχήθηκε ο Πανάγαθος Θεός να τους ενδυναμώνει και να τους ευλογεί πάντοτε. Τους προσέφερε δε ως ευλογία το Βιβλίο της Καινής Διαθήκης.

Ι. Μ. Φθιώτιδος

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment