Λαγκαδά Ιωάννης: “Ο Κύριος στέκεται συνεχώς κοντά μας” (ΦΩΤΟ)

Εις τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Σοχού, ιερούργησε την 2α Ιουλίου ε.έ., ημέρα μνήμης και τιμής της Καταθέσως της Τιμίας Εσθήτος της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ. Ιωάννης.

Στην Κυριακάτικη ομιλία του προς το παριστάμενο εκκλησίασμα, ο Σεβασμιώτατος παίρνοντας αφορμή από την σημερινή Ευαγγελική Περικοπή, υπογράμμισε μεταξύ των άλλων, ότι σήμερα που ο κόσμος δοκιμάζεται από ποικίλες δοκιμασίες η Αγία μας Εκκλησία, προβάλλει τον Κύριο ημών Ιησού Χριστό ως Σωτήρα και Λυτρωτή από πάσης θλίψεως και περιστάσεως.

Μόνο ο Ιησούς Χριστός είναι Εκείνος που μπορεί και σήμερα να σώσει τον κόσμο και να δώσει λύσεις στα προβλήματα όλων των ανθρώπων, αρκεί βέβαια να πλησιάσουμε κοντά Του, όπως πλησίασε και ο Εκατόνταρχος, χωρίς δισταγμό αλλά με βεβαία την Πίστη μας.

Ο Κύριος στέκεται συνεχώς κοντά μας, ακόμα και όταν όλοι μας εγκαταλείπουν. Μας ακούει και επικοινωνεί μαζί μας, μας θεραπεύει και μας χαρίζει την υγεία της ψυχής και του σώματος, αρκεί εμείς να Τον πλησιάσουμε και να Τον μιλήσουμε, έχοντας αληθινή Πίστη και Επιστημοσύνη προς το πρόσωπο Του, χωρίς να αφήνουμε τα όποια εμπόδια, να κυκλώνουν την καθημερινότητας μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟ

 

Ι. Μ. Λαγκαδά

Διαβάστε ακόμα