Ο Μητροπολίτης Χαλκίδος στην μετεγκατάσταση της Σχολής Πεζικού (ΦΩΤΟ)

Την Τρίτη 18 Ιουλίου 2018, πραγματοποιήθηκε στην Σχολή Πεζικού, η οποία αποτελεί ένα πραγματικό κόσμημα για την Πόλη της Χαλκίδος, η επίσημη Τελετή Μετεγκατάστασης της Διεύθυνσης Πεζικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην ως άνω Σχολή.
Στην Τελετή της Μετεγκατάστασης, η οποία περιποιεί ιδιαίτερη τιμή ολόκληρη την Πόλη μας, προσήλθε, κατόπιν σχετική ευγενούς προσκλήσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλό του Αρχιμ. Νικόδημο Ευσταθίου, ο Προϊστάμενος της Ενορίας της Πολιούχου Χαλκίδος Αγίας Παρασκευής, στα όρια της οποίας ευρίσκεται η Σχολή Πεζικού, Αρχιμ. Συμεών Ηλιοδρομίτης, ο Ιεροκήρυξ Αρχιμ. Νεκτάριος Ευγενικός και ο Διάκ. Νικόλαος Πριμηκύριος, οι οποίοι τέλεσαν και την σχετική Δέηση, στον Ι. Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Παρόντες ήταν ο Αρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφάνης, ο Διευθυντής Πεζικού, Υποστράτηγος Δημήτριος Μπουζέλος και ο Διοικητής της Σχολής Πεζικού, Ταξίαρχος Γεώργιος Μπικάκης.
Κατά την παρατεθείσα δεξίωση, στη Λέσχη Αξιωματικών, ο Σεβασμιώτατος προσέφερε στον Διευθυντή Πεζικού, Υποστράτηγο κ. Μπουζέλο, μια ιερά εικόνα της Παναγίας για να την τοποθετήσει στο νέο του γραφείο, καλωσορίζοντάς τον στην Πόλη μας και εκφράζοντας τις θερμότερες των ευχών του.

Διαβάστε ακόμα