Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στα εγκαίνια της “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕXPO” (ΦΩΤΟ)

Ε

γκαινιάσθηκε το βράδυ της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου στην Αργολίδα η “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO” η δεύτερη διοργάνωση της Έκθεσης η σημαντικότερη της Πελοποννήσου, που προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης & προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα.

Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, όπου στο τέλος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διοργανωτές και τους εκθέτες.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Γκιόλας, Γ.Ανδριανός και Γ. Μανιάτης, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνων Δ.Καμπόσος, Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, Επίδαύρου Κ.Γκάτζιος και Ερμιονίδας Δ. Σφυρής, ο Γιάννης Μπουντρούκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο Κωνσταντίνος Νικολούτσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, ο Βασίλης Νανόπουλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η  Βασιλική Δερτιλή Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας, ο Δημήτρης Μανιάτης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, και ο οικοδεσπότης Φωτής Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κα.

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά (Α)παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησο EXPO 2017 την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017,στην Αργολίδα. Στη συνέχεια η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης.
Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά (K)παραβρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοπόννησο EXPO 2017 την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017,στην Αργολίδα. Στη συνέχεια η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε τα περίπτερα της έκθεσης.
Ο Υπουργός ανάπτυξης και οικονομίας Δημήτριος Παπαδημητρίου παραβρέθηκε στα εγκαίνια της Έκθεσης Πελοπόννησος EXPO 2017, Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017. Ο Υπουργός μετά από την πολιτική παρέμβαση του βουλευτή της Αργολίδος Γιάννη Ανδριανού κατά την ομιλία του στην έκθεση απεχώρησε και περιηγήθηκε μόνος του τα περίπτερα της έκθεσης.

Ευάγγελος Μπουγιώτης

Διαβάστε ακόμα