Παραιτήθηκε ο Διευθυντής Διοικήσεως της Ι. Αρχιεπισκοπής Αμερικής

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος ανακοινώνει ότι απεδέχθη μετά λύπης την παραίτηση του κ. Τζέρι Δημητρίου, εκτελεστικού διευθυντού διοικήσεως της Ιεράς Αρχιεπισκοπής με ισχύ από σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2017. Ο κ. Δημητρίου αποχωρεί από την Αρχιεπισκοπή προκειμένου να επιδιώξει άλλες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Ο κ. Δημητρίου ήλθε στην Αρχιεπισκοπή το 1987 ως Αναπληρωτής Διευθυντής Οικονομικής Ανάπτυξης. Το έτος 2000, υπό τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο έγινε Εκτελεστικός Διευθυντής Διοικήσεως.

Κατά τη διάρκεια της μακράς θητείας του επί αρχιεπισκοπείας τριών Αρχιεπισκόπων, ο κ. Δημητρίου συνέβαλε με σημαντικότατο τρόπο στη βελτίωση των διακονιών  και των υπηρεσιών της Αρχιεπισκοπής. Η Ι. Αρχιεπισκοπή εκφράζει τις ευχαριστίες της στον κ. Δημητρίου για τα 27 χρόνια υπηρεσίας του στην Εκκλησία και ιδιαίτερα για την ακούραστη αφοσίωσή του και τη διοικητική εποπτεία του στο έργο της ανοικοδομήσεως του Αγίου Νικολάου στο Παγκόσμιο Εμπορικό Κέντρο.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φασιανής κ. Αντώνιος αναλαμβάνει τις διοικητικές ευθύνες στην Αρχιεπισκοπή.

 

Εκ της Αρχιεπισκοπής

Διαβάστε ακόμα