Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ι. Μητρόπολη Κίτρους (ΦΩΤΟ)
Κοινοποιήστε

Συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Ι. Μητρόπολη Κίτρους (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 30 Αυγούστου, στο Α’ Δ.Α.Κ. Κατερίνης (Γήπεδο Πιερικού), η μουσική εκδήλωση με τον καταξιωμένο ερμηνευτή και δημιουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, τον Δήμο Κατερίνης και άλλους φορείς. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών ενώ τα έσοδα θα διατεθούν για την ολοκλήρωση των εργασιών του υπό ανέγερση Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού – Υπαπαντής Κυρίου Κατερίνης.

Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Αρχιμανδρίτης Βαρνάβας Λεοντιάδης, ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Τιμίου Σταυρού και Υπαπαντής του Κυρίου π. Ευάγγελος Γιαννίκης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου και η Αντιδήμαρχος Κατερίνης κα Πιπίτσα Μακρίδου-Παρτσαλίδου ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη.

Ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως π. Βαρνάβας αφού  μετέφερε τις πατρικές ευχές και ευλογίες τουΣεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία, τον καλλιτέχνη για τη συμμετοχή του,  τους χορηγούς και όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Πιερίας που πρόβαλαν με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός, καθώς και όλους τους θεατές, οι οποίοι έσπευσαν να δείξουν την κοινωνική τους ευαισθησία.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ερμηνεύει μουσικά κομμάτια  που μάγεψαν πραγματικά το κοινό, το οποίο δε σταμάτησε να τονχειροκροτά.

Λίγο πριν η βραδιά φτάσει στο τέλος της ο Πρωτοσύγκελλοςκαι η Αντιπεριφερειάχης Πιερίας κα Σοφία Μαυρίδου τίμησαν και ευχαρίστησαν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την εξαιρετική του παρουσία και το «μεγάλο ταλέντο του, το οποίο διαφαίνεται σε κάθε συναυλία του», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν. Ευχαρίστησαν επίσης όλους τους συντελεστές και εθελοντές της εκδήλωσης  και κυρίως τους θεατές, οι οποίοι πάντα δίνουν ένα δυναμικό παρών σε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του κοινωνικού ιστού και στην ενίσχυση των δεσμών της κοινωνίας με την τοπική Εκκλησία.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας-Πολιτισμού-Αθλητισμού-Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης κ. Θεόδωρος Παυλίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι  πολιτιστικών συλλόγων και διαφόρων φορέων.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και κυρίως βάζοντας ένα λιθαράκι στον ιερό σκοπό της εκδήλωσης. Παρόλο που οι συνθήκες και η τρέχουσα οικονομική κρίση δε βοηθούν δυστυχώς, ωστόσο όλοι οι πολίτες της Πιερίας απέδειξαν για ακόμη μία φορά πως όποιες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζουν βρίσκονται πάντα κοντά σε πολιτιστικά-κοινωνικά γεγονότα.

Ι. Μ. Κίτρους

Εκτύπωση

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα. You can be first to comment this post!

Write comment